Hallitus ja toimihenkilöt 2022-2024
 

 

Hallituksessa meillä on kuusi vuosikokouksessa valittua jäsentä. Puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtaja, sihteeri ja kolme muuta jäsentä.  Varajäseniä on kolme. Toimenkuvat ovat  lueteltuina alempana. Varajäsenet ovat myös aktiivisesti työskentelyssä mukana. Hallitus kokoustaa kerran kuukaudessa Meetin välityksellä ja lisäksi viestii aktiivisesti Whatsappissa ja omassa Facebook-ryhmässään. Otamme mielellämme vastaan tapahtumaehdotuksia ja muutenkin olkaa reippaasti yhteydessä teitä askarruttavissa asioissa! Yhteystiedot näkyvät alalaidassa.

 

Puheenjohtaja Iisa Hetemäki

Olen Iisa ja kuvassa kanssani pampait Nia, ja tämän tytär, Meli. Koiria on elämässäni ollut aina, villakoira, vanhaenglanninlammaskoiria ja pyreneittenpaimenkoira. Näyttelyitä on tullut koluttua aikanaan paljonkin, myös toko on ollut isossa roolissa. Nyt Nian ja Melin kanssa on harrasteltu eri lajeja ilman tavoitteita ja pari pentuetta on saatettu maailmaan. Asun Kauniaisissa ja jäin äskettäin eläkkeelle englannin opettajan virasta Tapiolasta, ja nyt vietän paljon aikaa mökillä  Hämeessä. Meillä on käsissämme dynaaminen, oppivainen, laumaan sopeutuva ja ihmisiään palvova koira. Sen terveyttä, luonnetta ja rakennetta haluan omalla panoksellani edistää.

Varapuheenjohtaja Katri Kosunen

Olen Katri ja luonani asustaa pampaiuros Matsi sekä vanhempi kääpiösnautseri Konu. Matsin kanssa harrastamme agilityä ja rally-tokoa tosissaan, muttei liian vakavissaan! Vaikutan tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja olen valmistunut eläinlääkäriksi -22, jonka takia terveys- ja jalostusaiheet kiinnostavat paljon. Olen ollut mukana rotukerhon toiminnassa sen perustamiskokouksesta lähtien ja puuhailen mielelläni erilaisissa projekteissa!

Sihteeri Virpi Norja

Olen Virpi ja asumme Ilmajoella Etelä-Pohjanmaalla maatilalla. Kaksijalkaisten lisäksi nelijalkaisia perheeseen kuuluu 13 hevosta ja 2 koiraa. Koiria minulla on ollut lähes koko ajan mopseista berninpaimenkoiriin, harrastuksista vepestä tokoon. Tällä hetkellä suomenlapinkoira Usvan kanssa harrastamme lähinnä kaverikoiratoimintaa ja pampai-uros Milon kanssa sekalaisesti vähän kaikkea (agility, nosework jne), mutta eniten on iskenyt paimennusharrastus. Työkseni olen kotieläinpuolen opettaja maatalousoppilaitoksella, opetan lähinnä koira- ja hevosaineita.

Sophie Lindström

Olen Sophie ja minulla on kotona kaksi pampaita, Chili ja Bisin, sekä yksi lapinporokoira. Asun Kotkassa ja olen ammatiltani opettaja. Minulla on ollut koiria yli 10 vuotta ja olen aktiivisesti harrastanut koirieni kanssa alusta asti. Olen harrastanut pelastuskoirailua vuodesta 2011 ja lapinporokoirani toimii pelastuskoirana Kotka-Pyhtää-seudulla. Agilityssa olen kisannut, kouluttanut (AVA1-kurssi käyty) ja olen kohta myös agilityn koetoimitsija. Paimennuksessa olen aikanaan käyttänyt lapinporokoirani poropaimennustestissä, tuloksena KP. Kaikki pampaini käyvät vähintään PAIM-T taipumustestin kun ikä siihen riittää, mutta tavoitteena olisi paimennuksessakin päästä kisakentille asti. Näyttelyitä olen kiertänyt kymmenisen vuotta, lapinporokoirani on C.I.B. eli kansainvälinen valio, ulkomaillakin on tullut käytyä. Yhdistystoiminta on aina kiinnostanut, ja olenkin kerennyt olemaan mukana jo monen eri yhdistyksen hallituksessa. Jalostus, genetiikka ja koirien sukutaulut on lähellä sydäntäni ja vietän paljon aikaa koneella tutkimassa sukuja. Minulle tärkeintä koirajalostuksessa on terveys, rodunomainen luonne sekä ulkonäkö, ja mahdollisimman laajan jalostuspohjan ylläpitäminen.

Kia Tengström

Olen Kia ja mun arkeani viihdyttää nyt 2,5-vuotias pampaiuros Renzo ja pentu Sonck. Parikymmentä vuotta pyörin hevosten kanssa ja haaveilin omasta koirasta, kunnes vihdoin löytyi Renzo täyttämään ensikoiran saappat. Ollaankin yhdessä lähdetty molemmat aivan ummikkoina tutustumaan koiramaailmaan ja kaikenlaisiin koiraharrastuksiin! Tällä hetkellä agility ja paimennus on meidän päälajit. Asustamme Helsingin keskustassa ja haaveilemme omasta pihasta ja lähimetsästä. Omaan pitkän partiotaustan ja yhdistystoiminta on aina ollut lähellä sydäntäni, koen etten oikein osaa olla ilman minkäänlaista vapaaehtoishommaa. Ammatiltani olen rakennusarkkitehti, joten kaikenlaiset luovat asiat kiinnostavat kuin myös tapahtumien järkkääminen sekä upean rotumme terveyden edistäminen.

Carita Servin-Honkasalo

Hei, olen Carita Servin-Honkasalo ja asumme Sipoossa. Kotona 2 masia Rubin ja Ash sekä kaksi aussieta ja kaksi saksanpaimenkoiraa. Koiria on elämääni kuulunut aina, harrastanut kaikkia lajeja ja pienimuotoisesti kasvattanu. Nyt masien kanssa paimennamme, aksataan ja käydään  näyttelyissä. Masit ovat saapuneet perheemme lisäksi vuonna 2022 parin vuoden odotuksen jälkeen ja rotu on viennyt mukana, paimenkoira on se juttu.

Hallituksen varajäsenet: Arja Varis, Johanna Kämäräinen ja Emma Marttinen

 

Toimihenkilöt: taloussihteeri Arja Varis, toiminnantarkastajat Minna Kolstela ja Emma Hurme, jäsensihteeri Katri Kosunen ja viestinnästä vastaa Johanna Kämäräinen. Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä jasenet@pieniamerikanpaimenkoirat.fi

 

Jalostustoimikunta: Sophie Lindström (vetäjä), Katja Nyman, Annika Salonen, Virpi Norja ja Justiina Mahlamäki. Jalostustoimikunnan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jalostus@pieniamerikanpaimenkoirat.fi

 

Tapahtumatoimikunta:

Etelä - Kia Tengström (vetäjä), Emma Marttinen, Salla Rytövuori, Sini Eskonniemi, Nita Hertsa ja Carita Servin-Honkasalo

Länsi - Virpi Norja, Emma Hurme

 

 

Tapahtumiin liittyvissä asioissa ja ideoissa voi lähestyä tapahtumat@pieniamerikanpaimenkoirat.fi