Liittyminen jäseneksi ja jäsenedut

 

Liittymällä jäseneksi tuet rodun järjestäytynyttä toimintaa Suomessa. Jäsenenä pääset vaikuttamaan rotukerhon toimintaan ja rodun kehitykseen osallistumalla kokouksiin tai vaikka lähtemällä aktiivisemmin mukaan toimihenkilöksi! Jäsenet pääsevät myös aina ensisijaisina ja edullisemmin osallistumaan rotukerhon järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Vuodesta 2021 alkaen jäsenille toimitetaan myös virtuaalinen jäsenlehti. Perhejäsenen edut ovat samat kuin varsinaisen jäsenen. Perhejäsenen tulee asua samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa.

 

Vuosittaiset jäsenmaksut (alkaen 2022):

Varsinainen jäsen: 25 e 

Perhejäsen: 15 e

Kasvattajajäsen: 10 e (ensimmäinen vuosi)

 

Huhtikuusta 2022 alkaen kasvattajat voivat myös ilmoittaa pennun ostajan jäseneksi ensimmäiseksi (kuluvaksi) vuodeksi hintaan 10e / uusi jäsen.  Tämä edellyttää, ettei henkilö ole ollut aiemmin yhdistyksen jäsen. Tästä eteenpäin jäsenyys jatkuu normaaliin tapaan varsinaisena jäsenenä (25e/vuosi). Pennun ostajien tulee hyväksyä jäseneksi liittäminen.
Kasvattaja: ilmoita uuden jäsenen nimi, sähköposti ja postitoimipaikka sähköpostitse jasenet@pieniamerikanpaimenkoirat.fi ja saat paluuviestinä maksutiedot. Voit ilmoittaa samassa viestissä useamman uuden jäsenen. Myös alla olevaa lomaketta voi käyttää, mutta muista ilmoittaa lisätietokentässä oma nimesi ja sähköpostisi, jotta lasku kohdistuu oikealle henkilölle.

Tällä lomakkeella voit liittyä Pieniamerikanpaimenkoirat ry:n jäseneksi. Maksa liittymisen yhteydessä jäsenmaksu:

 

Tili: FI51 7997 7999 5752 49
Pankki: Holvi
Saaja: Pieniamerikanpaimenkoirat ry
Summa: 25€
Viestikenttään: jäsenen nimi, jäsenmaksu (vuosi)

Nimi *
Sähköposti *
Postitoimipaikka *
Postinumero *
Jäsenyys *
Jäsenyyden alkaminen *
Viesti